U-pentue

ritva.JPG

Teerikujan Ritva FI31535/12A, jal.rek.nro 570

Kaer 2xAVO 2, SERT,CACIB

eemil.jpg
Vindvinets Eemil FI 10502/15B
Kaer AVO 1, VARASERT

Teerikujalle on suunnitteilla pentue, U-pentue seuraavaan juoksuun.  Emänä Teerikujan Ritva    FI31535/12A ja uroksena Vindvinets Eemil FI10502/15B.

Astutus tapahtui 12.5. ja nyt vain odotellaan. Ultra noin neljän viikon iässä ja sitten olemme viisaampia..

Molemmat koirat ovat kokeneita metsästyskoiria, tutuiksi on tullut Yläperän riekkomaat, Metsä-Suomen kanalinnut kuin Pohjanmaan ja etelän peltolinnut. Myös sopivaa luonetta petotyöskentelyyn löytyy molemmilta, sen ovat supit saaneet todeta kohtalokkain seurauksin. Kummatkin ovat myös rauhallisia, ihmisystävällisiä perhekoiria, jotka tulevat toimeen niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa.

Pennut luovutetaan vain metsästäviin, hyviin koteihin, eikä näyttely- ja koeinnostuskaan ole pahasta. Autamme pentujen koulutuksessa ja järjestämme pentutapaamisia halukkaille. Ja tietenkin menemme porukalla Junkkariin..Mukaansa pennut saavat pentupaketin, jossa penturuokaa ja ohjeita tulevaan. Pennut madotetaan, sirutetaan ja käytetään eläinlääkärin tarkastuksessa ennen luovutusta.

Molemmista koirista löytyy tietoa Koiranetistä, Saksanseisojakerhon tietokannasta ja Ritvasta myös näiltä omilta sivuilta.