sertiritva.jpg

FI MVA Teerikujan Ritva

Uutiset

15.11.20  Tämän loppusyksyn viimeisetkin kokeet ovat teerikujalaisilta takanapäin, ainakin luultavasti. Viime viikonloppuna 7. ja 8. marraskuuta olin Elman kanssa Rautiossa  ja lauantaina napsahti VOI 2, 73 pinnaa, tuomarina Jarkko Marjakangas ja sunnuntaina VOI 3, 69 pojoa, tuomarina Jouni Haapanen. 14.11. oli Teerikujan Udo kokeissa Maaningalla, Kaunisahossa, eikä mennyt ollenkaan hullummin. AVO 1, 86 pojoa, tuomarina hääri Jukka Hannus.U-pennuista on nyt 4 lunastanut tiketin voivoi-luokkaan. Onnittelut omistajille. Kiitokset kaikille kokeissa puuhanneille!

26.10.20 Viikonlopun koereissu Ylivieskaan oli kohtuullisen mukava. Lauantaina 24.10. Usva nappasi AVO 1, 93p ja Elma VOI 2, 77p. Tuomarina Juha Loukusa. Sunnuntaina sitten Usva jäi lepäämään ja Elma starttasi. Eikä mennyt nytkään kovin huonosti, Elmalle  VOI 1, 83p. Tuomarina Antti Raappana. Kiitokset järjestävälle taholle, tuomareille ja oppaille sekä mukavalle porukalle koeryhmissä.

5.10.20 Kävimme Elman ja Usvan kanssa kokeissa Enontekiöllä 3.10., mukana oli yhteensä 13 koirakkoa kolmessa ryhmässä.  Linnut ja tilanteet oli ryhmällämme, kuten kahdella muullakin, tiukassa. Sen verran lintuja kuitenkin oli, että pieniä virheitäkin saatiin aikaiseksi. 5 koiraa kaikkiaan palkittiin ja Elma sai ainoana ryhmästämme palkintoon oikeuttavat hommelit aikaiseksi. Hyvää hakua, yksi riistatyö, johon tiedotus, hyvä nosto ja ihan ite tiputin. Nouto ei ollut ihan priimaa, mutta kuitenkin tuloksena hienosti VOI 2, 76p. Tyytyväisiä olemme, kiitokset ylituomarina häärineelle Minna Loukusalle, oppaallemme ja koko ryhmälle, hymy ei porukalta hyytynyt ja makkara maistui tulilla. Kokeissakin myös tuuria aina tarvitaan ja sitä ei tällä kertaa muilla ollut, hyvää yritystä ja hakua kyllä kaikilla. Mutta uutta matoa koukkuun!

25.8.20  Kaer-kokeisiinkin on lippu lunastettu muutamalla teerikujalaisella. Viimekesältä Elmalla voi-luokan vesi ja jälki 10+10p, Udolla avo 16p, sanoin Sutkilla alias Roopella 16p. Tänä kesänä Usva sai täydet 20 pistettä avoluokan vesitöistä. 

21.8.20  Usva kävi 15.8.  Sodankylän ryhmänäyttelyssä mukavin tuloksin, AVO ERI, SA, PN1 SERT, ROP JA RYP3. Tuomarina Tiina Eskelinen.

9.8.20   U-pennuista on pari käynyt näytelmissä. 1.8. Usva sai Muurolassa AVO ERI,SA, PN1, SERT JA ROP. Tuomarina Tiina Illukka. Uranus käväsi 8.9. Haapavedellä tuloksena KÄY ERI,SA PU2, tuomarina Tiina Eskelinen.

11.7.20 Pentuja varanneet huom! Elman juoksu on antanut odottaa ja metsästysaika, meidän metsästäjien ja metsästyskoirien joulu ja juhannus, lähestyy. Niin meidän poppoon inehmoille kuin koirillekkin metsästys on asia numero yksi ja siihen ei pentue ja niiden hoitelu mahdu.Niinpä olemme päättäneet, että mahdollinen astustus tapahtuu vasta talvella/keväällä 2021. 

8.12.19 Elmasta oli jo kesän ja syksyn mittaan useampi kysellyt mahdollista pentua ja niinpä minäkin sitten aktivoiduin urosta kattelemaan. Ja koiranettiä tutkimalla, jalostusneuvojia häiritsemällä ja luottoihmisille soittelemalla se mahdollinen kumppani Elmalle löytyi. Ramones Moon Eyes, FI43335/17. Omistaja Tero Marttila Kotkasta. Ramoneksella terveet lonkat ja kyynärät, näyttelystä ERI ja kokeista, joita 8 kpl, kaikista tulos ja huippuna AVO1,93p.

7.9.19 Elman eka voivoi-startti Simossa, ryhmässä oli mukana 4 koiraa. Hurja vauhti aamupäivästä kostautui, tuli sössi. Toki hyvä riistatyökin riekkoparvelle.. Toista riistatyötä ja sitä myöten tiedotusta sitten haettiinkin pitempään. Ja löytyihän se lintu lopulta, metsolle pillitiedotus ja niin Elma palkittiin VOI3,66p. Ylituomarina käveli kanssamme Simon soita Juha Tuulaniemi. Mukava päivä.

17.8.19 Keminmaassa uusimassa vesi- ja jälkityötä, ja täydet tuli nyt kummastakin osiosta 10+10 p. Ylituomarina Juha Tuulaniemi. Olimme jo aikaisemmin käyneet Kittilässä yrittämässä ja sielläkin vesiosuus tuotti täydet 10p, mutta jäljellä liika vauhti kostautui ja saimme siitä vain 4p. Ylituomarina Minna Loukusa.

20.7.19 Suuntasimme Elman kera Kemiin näyttelyyn, emmekä turhaan. Elma sai KÄY ERI, SA, SERT, ROP JA FI MVA. Vielä RYP-kehässäkin sijoittui toiseksi. Tuomarina Irina Poletaeva. Elman näyttelyura on nyt tässä 7 näyttelyä kaikista vähintään ERI, kuin myös Junkkarin ulkomuotokatselmuksesta. Lienee rakenne edes sinnepäin?

8-9.6.19 Nyt vuorossa oli Kuusamon näyttelyt. Lauantaina Elmalla meni oikeinkin hyvin KÄY ERI, SA, SERT, VSP. Tuomarina Markku Kipinä.Sunnuntain jätimme väliin, kaksi serttiä kasassa, joten oottelemaan 2 vuoden iän täyttymistä.

2.6.19 Tornion pojat olivat järjetäneet tilaisuuden, jossa Tuire Kaimio oli puhumassa eläinten koulutuksesta. Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättelevä tapahtuma.

18.5.19 Elman kera Siilinjärvelle näytelmiin, tuloksena KÄY ERI, SA, SERT, VSP. Tuomarina Tiina Eskelinen.

26.1. 19 Elman lonkka- ja kyynärkuvien tulokset Kennelliitosta: A/A ja 0/0.

18.11.18 Sitähän sanotaan, jotta nälkä kasvaa syödessä. Tornion jäläkeen piti hoitaa hieman omia polovia, pikkasen metästellä lähimettissä ja myös sitä koepaikkaa. Ja lopulta tärppäsi, Rautavaaran peltokokeeseen mahduttiin, niin Elma kuin Uranuskin. Ja hieno oli päivä, Uranus nappasi NUO1, 93p ja Elma AVO1, 81p ja nousi 1 vuoden ja 4 kuukauden ikäsenä voivoi-luokkaan. Aika hyvin tavallisilta. Ylituomarina Jouni Haapanen.

28.10.18 Ruska ja Niko ajeli Ylivieskaan kokeisiin ja eivät turhaan. NUO2, 77p. Tuomarina Minna Loukusa.

2.11.18 Suuntasimme Elman kanssa Tornioon kokeeseen, nyt jo AVO-luokkaan, kun kesällä tuli vesityö myös tuohon luokkaan täysin pistein tehtyä. Lisäksi olin metsästänyt Elman kera jo paljon ja homma toimi ihan tavallisen hyvin. Ja taas Elma suoriutui mukavasti, AVO2, 70p.Tuomarina Harri Siivonen.

22.-24.9.18 olikin jo Junkkarin vuoro. Elma sekä Uranus isäntineen matkasimme Pohojanmaalle jo 17. päivä peltoreeneihin ja Udo, Usva, Ruska ja Utu aka Maisa tulivat viikolla mukaan. Uula joutui jäämään pois tassuvamman takia.Näyttelyosuus lauantaina meni vallan hyvin, loppukehässäkin viipotti 4 Uuvattia. Sunnuntainakin tulos kaerissa oli mukava, Usva NUO1, 93 p ja päivän paras. Elma sai NUO2, 61p ja Uranus NUO3, 55p. Muilla meni vielä nollille, mutta ihan mukavaa palautetta saivat jokainen ylituomarilta. Tyyväinen täytyy olla..

4.8.18 Uranus loisti Muurolan näyttelyssä, tuloksena JUN ERI, SA, SERT, VSP. Kasvattajaryhmässä Teerikujan Kennel esiintyi eka kertaa, onneksi oli tuomari, Erja Nummi, joka neuvoi äkkinäisiä. Kehässä Ritva esiintyi Uranuksen, Usvan ja Elman kanssa ja hyvinhän sekin meni, Rop ja KP.

26.-27.5.18 U-pentue kolmannen kerran koolla, nyt 5 nuoren koiran voimin, mukana myös yksi Ässä, Roope. Nytkin kokoonnuimme Tornioon ja saimme aikaiseksi hienoja riistatöitä ja monen kohdalla myös tiedotuksia..

5.5.18 Läksimme Ritun kera viimeistä serttiä ja muotovalion arvoa metsästämään Ylivieskaan. Ja hyvinhän se meni, KÄY, ERI, SA, ROP,RYP3 JA FI MVA. Tuomarina seisojakehässä oli Joanna Pronin.

28.4. 18 Ritun kera käväsimme Rovaniemellä näyttelyssä. Tuloksena KÄY ERI, SA, SERT,ROP. Tuomarina Tiina Illukka.

18-19.3.18 U-pennut kokoontuvat toisen kerran pentutapaamiseen,nytkin Tornioon. Mukana 5 pentua, kyyhkyillä reenailtiin riistatöitä, muutama jo jopa tiedotteli.

18.-19.11. 17 U-pennut kokoontuivat ensimmäisille pentupäiville Tornioon, mukana oli 6 pentua. reeniä mm kyyhkyillä, mukavaa oli.

21.7.17 Teerikujan U-pentue, 7 pentua, näki päivänvalon keskiviikkona 12.7. Pentuja syntyi kaikkiaan 4 urosta ja 3 narttua, kaikki hyvävoimaisina ja virkeinä, vaikka viimeinen narttupentu syntyikin sektion avustuksella. Isot kiitokset ell Tuovi Joonalle ja avustajalleen Maiju Luseniukselle..Tämä kovan maailmaan tulon kokenut saa/joutuu jäämään meille, tämmönen tuli meille tunne saatuani pennun syliini. Kaikki pennut on varattu, pahoittelut heille, jotka tällä kertaa jäivät ilman. Onneksi tuolla SSK:n pentulistalla on hyviä, jollei erinomaisia, pentueita ..

14.05.17  Ritva astutettu 12.5. Vindvinets Eemillä. Neljän viikon kuluttua ultraan!

2.05.17 Lauantaina alkoi vihdoinkin Ritulla juoksu ja viikon päästä on auton keula kohti Etelä-Suomea, moikkaamaan Eemiliä.

 25.01.17 U-pentueen uros vaihtui, astutamme nyt keväällä Ritvan uroksella Vindvinets Eemil. U-pentueen sivulla kuva ja hiukan tietoa,

16.01. 17 Qvintta ultrattu ja pentusia tulossa. Jos olet kiinnostunut mukavaluonteisista, hyvärakenteisista, metsästävistä lyhkäreistä, niin otappa yhteyttä kennel Henlan:                 

Eija 0400 566739 tai Göran 0400897763 .

14.12 Henlan kenneliin Nauvoon suunniteltu pentue on tänään laitettu alulle Pojanluomassa.

 Emä CIB, FI MVA, SE MVA, EE MVA, EEV-13 Teerikujan Qvintta FI28822/11B.

 Isä  Avo 1 ja 2x sert   Charleswood Sam FI25145/14A .

          Tiedustelut Eija 0400 566739 tai Göran 0400 897763                  

19.7. Pikkusen aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä..;)  T-pennut ovat kehittyneet mukavasti kohti työnkuvaansa. Noutavat, uivat ja ovat perheenjäseninä oikeinkin ok. Taiga ja Torsti olivat myös mukana erkkarissa pentuluokassa Tiina Eskelisen arvioitavina.

Näytelmissä on näistä vanhemmista juosseet Ritu, jolla pari varasertiä ja varacacib sekä eh, Sälli myös varaserti, Sutki, "Roope" myös varaserti ja varacacib, Sisu eri ja sa, Saana, "Vilma" eh ja eri sekä Seireeni, "Missi" Kuusamossa sert ja rop. Missillä myös avo vesityöt täysin pistein suoritettuna. Jotta semmosta, tavallista..

11.1. Ritvan poikakaveri ja samalla Teerikujan U-pentueen isä valittu: Fin KVA Fjällvittrans Foggy, valkopohjainen, monipuolinen metsästyskoira. Lisää tietoa yhdistelmästä lähipäivinä U-pentueen omalle sivulle.

8.1.16  Teerikujalle suunnitteilla seuraava pentue, U-pentue, keväällä -16. Emänä Teerikujan Ritva, josta tietoa löytyy niin täältä kotisivuilta kuin Koiranetistä ja Saksanseisojakerhon sivuiltakin. Facebookissakin on kuvia ja juttuja...Isäkin on jo alustavasti katsottuna, vois vaikka valkopohjasta pukata. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

23.11. Viikonloppuna Saloisten kokeissa lauantaina Sälli NUO3, 54 p. ja sunnuntaina Sulo NUO1, 84 p. Nyt S-pentueessa 4 nuorten luokassa palkittua.

15.11. Teerikujan Seireeni, "Missi", osallistui Vieremällä kaerkokeisiin. Tuloksena eilen NUO3, 55 p. ja tänään NUO2, 78 p. Kasvattajat onnittelee. Samalla pitää päivittää tähän unohtunut tulos, Teerikujan Severi, "Velmu", suoriutui Junkkarin pelto-osiosta mainiosti, tuloksena NUO2!  Kasvattajat onnittelee näin jälkikäteen!

5.11. Qvinttalle syntyi 30.10. 4 pentua, 2 narttua ja 2 urosta. Hyvähyvä!

20.10 Ritu kävi 17.10. toisessa avo-luokan kaer-kokeessa Keminmaassa ja toinen AVO 2:han sieltä tuli. Mieltä lämmittää kuitenkin tuloksen lisäksi ylituomarin viimeinen lause koepaperissa: Erinomainen mettälinnun metsästyskoira! Hyvä Ritu!

30.9 Qvintta kävi eilen ultrassa ja kyllä siellä T-pentue on tulossa, useita lyhkärin alkuja näkyi kuvissa! Hyvä Qvintta ja Juntti! Pennut syntyvät loka-marraskuun vaihteessa ja ovat luovutusiässä ennen joulua!

2.9. Teerikujan Qvintta astutettu Nortin Jethrolla, "Juntilla".

30.8. Pudasjärven mettäkokeista Ritulle avo2!

6.8 Ritva esiintyi edukseen Iisalmen kv. näyttelyssä 1.8., tuloksena AVO ERI, SA, PN1, SERT, CACIB ja ROP!

12.7  Vesityörintamallakin pari teerikujalaista käynyt näyttämässä jo taitojaan: Ritva  27.6. Rovaniemellä Avo 5 ja tänään Seireeni, "Missi", Kajaanissa Nuo 5p.

Nättelyssäkin on pari koiruutta taas juossut: juhannuksena Saana, "Vilma", jatkoi Eri-linjalla ja eilen Sisu Laukaassa Eri, Sa ja Pu3.

29.5.15 Tulipa taas mukavia uutisia Kennelliitosta, sekä Sulon että Sällin lonkat A/A!

24.5.15 Teerikujan Seireeni, "Missi", piipahti Kajaanissa näyttelyssä ja todettiin erittäin hyväksi!Hieno homma!

18.5.15 Teerikujan Saana, "Vilma", kävi ekassa näyttelyssään 16.5. Rovaniemellä ja mukavasti meni: JUN ERI,SA,PN1, SERT ja ROP kahdeksan nartun joukosta. Tuomarina Eeva Anttinen. Isot onnittelut koko perheelle!

23.5.15 Teerikujan Sisu käynyt ekassa näyttelyssään, tuloksena EH. Hieno homma!

Sulosällit käväisi maaliskuussa tunturissa vahvistuksina Qvintta, Napo ja Reno. Kaikki osoittautuivat hyvin hakeviksi ja seisoviksi lintukoiriksi vaikeista lumiolosuhteista huolimatta. Kiitokset ystävät mukavasta reissuseurasta! Ja oikein iso erikoiskiitos Taisto Tunturitontulle hyvästä huolenpidosta ja tarinoista. Eipä päässyt aika käymään pitkäksi iltapuhteina! ;)

6.3.15 Qvintta virallisesti FI MVA, SE MVA, EE MVA Kennelliiton vahvistamana! Onnea vielä kerran Nauvoon, kasvattajat kiittää!

16.2.15 Onnittelut S-pennuille, vuosi takana, toivottavasti monta riistarikasta vuotta edessä!

12.1.15 Eilen sitten pitkän miettimisen jälkeen (ja jalostusneuvonnan avulla), sekä uroksen omistajan kanssa juteltuamme, päätimme, että Qvintta astutetaan uroksella FI MVA Nortin Jethro. Tuonne pentueisiin tulee lähiaikoina ajatuksiamme tulevasta yhdistelmästä, Teerikujan T-pentueesta. Pentue tulee Teerikujan kennelin nimiin, mutta syntyvät ja viettävät elämänsä tärkeät ensimmäiset viikot Nauvossa, Qvinttan, Eijan ja Göranin hoivissa.

12.1.15 Qvintta piipahti Ruosissa näyttelyssä ja hyvinhän se meni:pn1, sert, cacib ja Ruotsin MVA. Ja taitaa samalla tulla kansainväliseksi MVA:ksi. Onnittelut!

17.12 Qvintta nyt virallisesti myös EE MVA. Eikun onnittelut!

02.12 Kennelliitto vahvistanut Pelen (Teerikujan Quatro) FI MVA:ksi! Onnittelut Niina ja Juha!

25.11. Kennelliitto vahvistanut Qvinttan FI MVA:ksi! Onnittelut Eija ja Göran!

18.11. S-pentueen ekat penntupäivät pidetty ja yhdeksän kymmenestä oli paikalla, kun viikonloppu Kitinojalla reenailtiin Mäkelän Jukan opastamana. Mukana oli myös pentueen isä Luukas ja omistajansa Seppo. Pennut olivat selvästi riistaan päin kallellaan! Kaikenlaista hyvistä riistatöistä törmäysiin, peräänmenoihin ja rusakonajoihin saatiin aikaiseksi! Kiitokset teille kaikille mukavasta viikonlopusta, ensi kesänä uudestaan, noudon ja vesityön merkeissä!

12.11  Reno kävi Vieremällä kokeissa ja palkittiin avo kolmosella. Onnea!

02.11. Qvintta nappasi taas eilen avo kakkosen Sauvosta, tuomarina Harjun Manu. Hienoa settiä, Qvintta ja Göran! Onnittelut!

26.10. Pele (T. Quatro)siirtyi tänään voivoi-luokkaan, Kotkasta kaer-kokeesta AVO 1.  Samalla Pelestä tuli FI MVA. Onnea Niina ja Juha!

24.10. Teerikujan T-pentue on suunnitteilla keväälle -15. Emänä Qvintta, isä vielä hakusessa. Pennut syntyvät ja kasvavat Nauvossa omistajien Eijan ja Göranin, hoivissa. Jos olet kiinnostunut, soittele Eijalle, p.0400-566739 tai minulle, Jussi, p.050-3308084

5.10. Qvintta sai tänään toisen avo kakkosen kokeesta ja näin olle MVA-titteliin vaadittavat tulokset on kasassa. Onnea koko Nauvon porukalle!

3.10. Teerikujan Qvintta sijoittui Nokkalan Rallissa toiseksi 26.9. Onnittelut Eija ja Göran!

31.8. Teerikujan Qvintta ja Quatro/"Pele"ovat saaneet kumpikin kolmannen serttinsä.  Onnea kaikille asianosaisillle!

10.8. Teerikujalaisia on käynyt kesän aikana mukava joukko vesikokeissa tuloksekkaasti:

Reno AVO 4 p

Ritva AVO 5 p

Qurko AVO 4 p

Qvintta AVO 4 p

Pele (Quatro) AVO 5 p

Pasti  AVO 4 p

Pieta VOI 5+5 p

4.8.  Laumamme on pienentynyt kesän aikana kahdella, Taika ja Opri ovat siirtyneet paremmille metsästysmaille <3

31.5. Teerikujan Qvintta tänään Suomen Turussa ryhmänäyttelystä toisen sertinsä ja oli rop! Onnittelut!

25.5. Teerikujan Reno eilen Siilinjärven näytelmissä avo eri, tavallisen erinomainen koira!

18.5.  Teerikujan Qvintta tänään Rauman näytelmistä eri, sa, pn1, sert, rop ja ryp2. Kasvattajat onnittelee Qvinttaa, Eijaa, Görania ja kennelpoika Jannea!

17.5. Laitetaanpa tännekin, S-pennut omissa metsästävissä kodeissaan ja ensimmäinen kuukausi sujunut mukavasti!

13.5. Qvintta ja Jytä (T.Osifix) käväsivät viikonloppuna näytelmissä, molemmille eri ilman mausteita. Onnittelut!

30.4. Teerikujan O-pentue tänään 9 vuotta! Onnittelut!

28.4. Qvinttan lonkat A/B ja kyynärät 0/0! Hienoa! Q-pentueestakin nyt neljä kuvattu ja kaikki ok!

25.4. Teerikujan poppoo onnittelee Renoa, Ricoa, Roopea ja tietenkin Ritua, täytätte tänään 2 vuotta. Onnea ja monta,monta mukavaa jahtivuotta!

15. 4. Sälli ja Sutki etsivät edelleen omaa, metsästävää kotia. Pojista kuvat S-pentueen sivulla!


7.4. Teerikujan Q- pentue täyttää tänään kolme vuotta! Kasvattajat ja Pieta- mamma onnittelevat !

30.3. Reno palkittiin Yläsavon Kanakoirakerhon kaer- kokeessa parhaat pisteet           ( Junkkari  NUO 1 , 87 p) saavuttaneena NUO-luokan koirana Petterin pokaalilla. Onnittelut Ulla ja Juha. 

Teerikujan P-pentue täyttää tänään kuusi vuotta! Onnea siis Pasti, Peera, Peca, Piitu,Piirto ja meidän Pieta!

13.3.14 Teerikujan Ritvan, Renon ja Roopen lonkat A/A. Jee!

9.3.14  Kolme viikkoa pentujen elämää Teerikujalla takana. Tänään on madotettu ensimmäisen kerran ja syöty jauhelihaa hyvällä ruokahalulla. Pennut ovat kasvaneet hyvin ja Pietallakin riittää maitoa . Pennut leikkivät, taistelevat , syövät ja nukkuvat, aika tarkalla rytmillä: kaksi tuntia unta, pissit ja kakat, tissitykset, leikkiä ja taas unta pari tuntia.  Tyytyväistä sakkia kaikkineen.

19.2.14  S-pentue syntyi Teerikujalla 16.2.sunnuntaina aamuyöstä. Pentusia yhteensä 10, joista 4 narttua ja 6 urosta. Pieta-mamma voi hyvin ja pentuset kasvavat kovaa vauhtia. Pari urosta vapaana .

18.1.14 Pele (T. Quatro) tänään Turun kv- näyttelyssä PU1, SERT, CACIB ja VSP!  Onnea Niina ja Juha !

17. 1. 14   Pieta ultrattu, pentuja tulossa, syntyvät noin 15. 2. !

17.12.13   Siilinjärven reissu onnellisesti takana, Pieta ja Luukas saivat toisensa. Kuukauden päästä ultra kertoo tuloksen, toivotaan parasta.  

05.12.13   Teerikujan Pieta astutetaan seuraavaan juoksuun, jonka pitäisi tulla nyt kuukauden parin sisällä. Urokseksi on valikoitunut Fasantorpedens Lukas, FI52950/11. Luukas on nuori, hyväkäytöksinen uros, lonkat A/A, EBJ-vapaa, kokeissa Nuo2 ja Avo1 tulokset ja näyttelyssä jun eri. 

24.11.13 Teerikujan Quatro, "Pele", Avo 2 Urjalasta. Onnittelut Pele, Juha ja Niina!

11.11.13 Alkaa vuosi -13 olla paketissa ja jotakin on saatu aikaankin.

Koekausi alkoi Niestalla, johon koko R-pentue osallistui ilman sen ihmeellisempää menestystä, mutta mukava oli olla mukana. Kiitos Attelle, tuomareille ja muulle puuhamaan porukalle.

Junkkariviikon olimme kaikkien Ärrien ja muutaman Quun sekä vierailevien tähtien kera lakeudella. Emmekä ihan turhaan, Reno sai Nuo 1, Rico ja Ritva Nuo 2 eikä Roopellakaan tulos ollut kuin pamauksen päässä! Katselmuksessa Reno, Ritva ja Roope saivat Erin plussalla ja olivat vielä loppukehässä ilman sen mainittavampaa. Ricolta ikävä kyllä puuttuu toinen palli, joten ylennys reppukoirien jaloon joukkoon on tosiasia.

Qvintta avasi koeuransa, tuloksena Avo 3 ja mainittavaa oli vielä supin kanssa yhteenotto. Supi ammuttiin ja neiti nouti sen vedestä!

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Pieta-mamma nappasi Voivoi-luokan ykköstuloksen pennuilleen malliksi!

Olemme myös ajatelleet astuttaa Pietan seuraavaan juoksuun, jota odotellaan noin vuodenvaihteen tienoille. Urosta vielä katsellaan,ajatuksella kokeissa näyttönsä antanut, nuori ja hyväluontoinen! Toivotaan, että homma etenee!

20.7.13  Taas mukavia uutisia, Q-Roope Hyvinkään näyttelystä eri,sa ja Reno Ylivieskasta eri,sa ja varasertti. Lisäksi Reno tehnyt vesityöt Kiuruvedellä hienosti, nuo 4 ja avo 4.

9.7.13 Mukavia uutisia kasvattirintamalta, Pasti käynyt suorittamassa avo-vesityöt nelosella, luovutus seisten. Näyttelyissä tullut Qvintalle eri Karjaalla ja eh Hämeenlinnassa mukavin arvosteluin. Q-Roope sai Mikkelistä eh:n. Erkkarissa Q-Judo ja Quatro, "Pele", molemmille tuli eh, samoin Ritulle. Ja Pelen kuvaustulokset tulivat kennelliitosta, lonkat B/A ja kyynärät 0/0.    Eikun onnea kaikille!

 

20.6.13  Perinteiset pentupäivät oli viime viikonloppuna täällä Teerikujalla, mukana R-pentue kokonaisuudessaan, Reno, Rico, Roope ja Ritva. Mukavan yhdessäolon sivussa reenailtiin vähän kaikenlaista hallittavuudesta vesitöihin ja noudosta jälkityöhön, porojakaan unohtamatta. Kiitokset kaikille aktiivisesta osallistumisesta ja hilpeästä seurasta. Syyskuussa sitten Pohjanmaalle Junkkarin merkeissä.

9.6.13  Quatro, "Pele" kävi  tänään Kärkölässä vesikokeessa, tuloksena täydet 5 p. Onnea Juha ja Pele.

2.6.13  Qvintta oli tänään Tallinnassa nättelyssä tuloksena sert, cacib,vsp ja Eestin Voittaja -13. Onnittelut, Eija ja Göran!

 

29.5.13 On tässä muun hässäkän keskellä jäänyt nämä kotisivut päivittämättä, mutta laitetaan nyt sitten jotakin.

Lauma voi hyvin ja monen, monen vuoden jälkeen käytiin Ylä-Lapissa riekkoja kattelemassa. Mukava reissu, varsinkin Ritulle, jonka kehitys otti taas muutaman askelen etiäpäin. Myös Kainastolla piipahdettiin peltopyitä laskemassa Pietan ja Ritun kera.

Pari R-pentua käväisi näytelmissä 27. 5. ja ihan mukavasti meni. Kiuruvedellä Reno sai ERI, SA ja PU3. Pellossa Ritvalle  ERI.

2.10.12 Taas on palattu kotiin yli viikon kestäneeltä aakeenlaakeen leiriltä ja Junkkarista. Kaikki Quut oli paikalla, kuka pari päivää, kuka koko viikon. Paikalla oli myös isäpuolen edustus; Katja,Samba ja Rekku ja loppuviikon myös itseoikeutetusti isä-Koffie ja Peter. Mukava oli olla mukana rennossa ja nauravaisessa porukassa, vaikka aina ei mennytkään kuin elokuvissa!

Koirien haku oli hyvällä mallilla ja riistatöitä tehtiin tasaiseen tahtiin, osalle myös pudotettiin onnistuneesta suorituksesta. Toki tuli myös törmäyksiä, karkotuksia ja pitkiä avansseja.

Junkkarissakin meno oli kohtuullisen hyvä, katselmuksessa 2x ERI ja SA ja 1x ERI ja yksi hylsy. Kaer-osuudessa yksi NUO 1 ja yksi NUO 2, kolmelle pyöreä nolla, tosin hakua kehuttiin parin nollautuneen kohdalla kovasti. Valitettavasti ykkösen saaneen Murun (T. Qtar) loppukilpailupaikka meni yläpurennan vuoksi sivu suun. Ja pari pentua kävi suorittamassa myös vesityöt onnistuneesti.

Niin,ja sokerina pohjalla; Teerikujan Ritva (5 kk) seisoi ensimmäistä kertaa . Ensin kohteena oli kylläkin hanhikaaveet, mutta sitten! Kaksi seisontaa peltopyille ja jälkimäiseen avanssi ja paikalleeen ihmettelemään moisia lentäjiä!

Kiitokset teille kaikille, teitte viikosta unohtumattoman!

8.9.12 Teerikujan Pastillixista tuli tänään Suomen , Eestin ja Latvian muotovalio! Isot onnittelut Eeva ja Pekka !!

29.8.12 Jo viides Q, Urkki (T. Quura), käynyt suorittamassa vesityön. Hienoa!

24.8.12  Ensimmäinen Q-pennuista,Teerikujan Q-Roope,kuvattu ja lausuttu: lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Mukava juttu!

Vesityöt ovat Qurkon lisäksi käyneet suorittamassa Muru(T. Qtar),Juro ja Pele(T. Quatro). Ja näyttelyissäkin on moni käynyt,tuloksia tuolla Q-pentujen sivulla. Onnea kaikille asianosaisille! Pohjanmaalla tavataan!

5.8.12  Käväsimme Pietan kanssa  Keminmaassa vesi- ja jälkitöissä ja tulos ihan mukava; vedestä täydet 5 ja jäljeltä 4. Kiitokset tuomarille ja kokeen järjestäjille.Oli mukavahenkinen tapahtuma!

7.7.12. Teerikujan Qurko suorittanut nuortenluokan vesityöt täysin pistein. Hyvä Mika ja Qurko!

Teerikujan Pastillix kävi viime viikolla suorittamassa avo-luokan vesityön, saaliina neljä pistettä. Piste tipahti seisoen luovutuksesta. Hyvä Eeva ja Pasti!

23.6.12  Pojat ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Hyvin kuuluu menevän kaikilla. Meidän Ritvakin on sopeutunut velipoikien muuttoon ja  isot koirat ovat erittäin tyytyväisiä, kun Teerikujalla on elämä palannut normaalikuosiin :) Nyt nautitaan kesästä !

18.5.12  Pennut täyttivät kolme viikkoa. Leikkiä, tissiä ja unta, siitäpä se elämä tällä hetkellä koostuu. Reviiriä on laajennettu ja pentulaatikko olisi tänään tarkoitus purkaa, kun ei siellä enää kukaan viihdy :). Pennunottajat ovat käyneet pentueen "tarkastamassa" ja muutenkin pentuhuoneessa on vierailijoita riittänyt.

3.5. 12 Pennut kasvavat hurjaa vauhtia emon hyvässä huomassa. Ensimmäisiä horjuvia askeleita on otettu ja kynnetkin piti leikata.

30.4.12  Synttärionnittelut O-pennuille!

29.4.12  Toinen narttupennuista jaksoi vain pari päivää. Nyt pentulaatikossa tuhisee neljä ärrää, jotka voivat hyvin.

26.4.12 Eilen näki päivänvalon Teerikujan R-pentue. Pietalle syntyi 5 potraa pentua,3 urosta ja 2 narttua. Kaikilla pennuilla on hyvä,metsästävä koti.

 7.4.12  Onnittelut Q-pennuille! Vuosi reipasta seisojaelämää takana!

30.3.12 Synttärionnittelut P-pennuille!  Ps. Pieta "kasvaa" aika vauhtia!

23.3.12 Pieta kävi tänään ultrassa ja on pieniin päin!

22.2.12 Frio astui tänään Pietan,toivottavasti parin kuukauden kuluttua on Teerikujalla pieniä metsästyskoiran alkuja!

13.2.12  Eilen alkoi Pietalla juoksu,joten ensi viikon puolivälissä suuntaamme tapaamaan Frioa.

29.1.12  Pieta astutetaan seuraavasta juoksusta,jota odotellaan helmi-maaliskuulle. Lisää R-pentueen sivulla.

27.1.12   Uudet kotisivut avattu.